logo

1st in Charge

Neem contact met ons op Wilt u meer te weten komen over onze producten of wilt u advies op maat? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

+31 (0)88-0110297

info@1stincharge.com

 

Zakelijk laden

Duurzaam ondernemen met zakelijke laadpaal

Laadpalen voor uw klanten, bezoekers, medewerkers of huurders.
Steeds meer mensen stappen over op elektrisch rijden en waarschijnlijk ziet u de vraag naar laadpalen ook toenemen op uw parkeerlocatie. De Cube is geschikt voor het opladen van iedere elektrische auto.

Dynamisch laden

De laadoplossing bestaat uit 2 delen. Het eerste deel is de Cube waar u fysiek de laadkabel in aansluit. Het tweede deel is het intelligente systeem, de EVI (Electronical Vehicle Intelligence).

Met EVI wordt de krachtstroom verdeeld. Zo wordt de krachtstroom van de Cube waarvan de elektrische auto al volledig is opgeladen doorgestuurd naar de overige Cube’s. Zo behaalt u een optimaal rendement over uw oplaadpunten.

 

De Cube’s zijn te installeren op een plek naar uw wensen. Het is een modulair systeem en op bijna alle ondergronden te plaatsen. Bij installatie op de muur heeft u géén grondplaat nodig.

Dedicated laden

Bij dedicated laden gebruikt de Cube de stroom die beschikbaar wordt gegeven. Hierbij wordt er niet gemeten en verdeeld.
Dit is van toepassing wanneer er 1 gehele groep beschikbaar is voor het laden van de auto.

Modulair systeem

De Cube is een modulair systeem. Hierdoor kunt u eenvoudig extra Cube’s toevoegen aan uw infrastructuur.
De Cube van 1st is uw voordelige oplossing.

Wij zorgen dat er tot 100 Cube’s op één EVI aangesloten (kunnen) worden. Hierdoor kunt u gemakkelijk modulair uitbreiden zonder bij iedere laadaansluiting een nieuw energiedistributies systeem aan te kopen.

De Cube’s zijn te installeren op een plek naar uw wensen. Het is een modulair systeem en op bijna alle ondergronden te plaatsen. Bij installatie op de muur heeft u géén grondplaat nodig.

Verrekenen van de geladen stroom

Doordat steeds meer van uw medewerkers en bezoekers elektrisch gaan rijden is het vanzelfsprekend dat u uw onderneming wilt voorzien van laadpunten.

 

F1RST verzorgt de data-afhandeling en de benodigde verrekeningen met de leveranciers.
U kunt ervoor kiezen om enkel specifieke laadpassen toegang te geven tot uw oplaadpunten, maar u kunt ook verschillende tarieven instellen voor medewerkers en/of bezoekers. Zo kunt u de gemaakte kosten specifiek doorbelasten aan de juiste partij.
De backoffice registreert alle geladen kWh’s per laadpas. Er word geregistreerd waar er wordt geladen, hoe lang/ welke tijden er wordt geladen en tegen welk tarief er wordt geladen.

Service en onderhoud

Voor service en onderhoud van de laadpunten bieden we een abonnement aan.
Dit abonnement kost €10,- per Cube per maand en bestaat uit 2 delen:
€4,00 voor data en verrekening.
€6,00 voor onderhoud en telefonische helpdesk.

 

Service en onderhoud wordt in overleg met u verrekend. Dit kan per maand, kwartaal, jaar.

Het systeem

Ons systeem is opgebouwd uit een EVI (Electronical Vehicle Intelligence) en de Cube (het oplaadpunt). Wij kunnen één EVI plaatsen, waarop tot 100 Cube’s aangesloten kunnen worden.

 

In de zakelijke markt plaatsen wij de EVI op de gewenste plek. In de thuissituatie plaatsen we de EVI in de meterkast. De Cube’s zijn te plaatsen op een plek naar uw wensen. Het is een modulair systeem en op bijna alle ondergronden te plaatsen. Bij plaatsing op de muur heeft u géén grondplaat nodig.

 

De EVI en Cube zijn verkrijgbaar per stuk en uitbreidbaar tot wat u wenst.

Fiscale voordelen

Ondernemers kunnen bij de aanschaf van een elektrische auto en laadpunt gebruikmaken van een aantal fiscale voordelen. De regelingen zijn opgezet om de aanschaf van milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen te stimuleren. Als u besluit te investeren in een elektrische auto en/of laadpaal bespaart u met deze regeling tot wel honderden euro’s.

 

MIA – Milieu-investeringsaftrek
U kunt profiteren van een extra aftrekmogelijkheid van de fiscale winst. Heet u een elektrische auto en/of een laadpunt aangeschaft? Dan kunt u aanspraak maken op de Milieu-investeringsaftrek (MIA). Regeling MIA biedt u de mogelijkheid tot 36% van het investeringsbedrag in mindering te brengen op de fiscale winst, naast de afschrijving van het bedrijfsmiddel. Het percentage van de aftrek is afhankelijk van de gangbaarheid van het bedrijfsmiddel en de milieueffecten.

Bij de investeringskosten van een laadpunt, mag u ook de installatiekosten meenemen. De MIA-regeling is alleen van toepassing bij een investering van €2.500 of meer.

 

Wanneer u als ondernemer al gebruikgemaakt heeft van de Energie-investeringsaftrek (EIA) dan heeft u geen recht meer op de MIA.

 

VAMIL – Willekeurige Afschrijving Milieu Investeringen
Bij aanschaf van een laadpunt kunt u gebruik maken van de regeling Willekeurige Afschrijving Milieu-investeringen (VAMIL). Met deze regeling kunt u zelf beslissen hoe snel en wanneer u de investering voor het laadpunt afschrijft. Met de VAMIL kunt u tot 75% van het investeringsbedrag op een willekeurig moment afschrijven. Door sneller af te schrijven verminderd u de fiscale winst en betaalt u daardoor minder belasting in dat jaar.

Voorwaarden:

  • De onderneming of ondernemer betaalt in Nederland vennootschap of inkomstenbelasting
  • Het bedrijfsmiddel staat op de milieulijst van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).
  • Kost het laadpunt minder dan €2.500? Dan kan deze worden aangemeld in combinatie met uw elektrische auto.
  • Voor MIA moet het totaalbedrag aan milieu-investeringen ( aanschaf en voortbrengingskosten) minimaal €2. 500 voor het jaar 2018 zijn, installatie mag worden meegeteld.
  • De laadpaal mag niet op openbaar terrein staan.
  • Het bedrijfsmiddel moet nieuw zijn, de laadpaal en de auto zijn niet eerder gebruikt.
  • Het maximaal te melden bedrag is €50.000,- voor een volledig elektrische auto of €35.000,- voor een plug-in-hybride.
  • U kunt voor hetzelfde bedrijfsmiddel niet zowel energie-investeringsaftrek (EIA) als MIA tegelijk krijgen.
  • Aanmelden moet binnen drie maanden na aanschaf.
  • Elke laadpunt geldt als een aparte investering.

Volledig programma

1st biedt een volledig programma: wij produceren, leveren en installeren de Cube’s én wij verzorgen de data-afhandeling en de benodigde verrekeningen met de leveranciers.

Daarnaast is het mogelijk dat de Cube wordt geleverd met een laadkabel(s) op maat speciaal voor uw locatie.

Fair pricing

Bij F1RST betaalt u voor wat u ook daadwerkelijk verbruikt. In tegenstelling tot andere aanbieders berekenen wij geen extra kosten over uw geladen kW.

On the palm of your hand

Wij geloven dat de grootte er wel toe doet. Als resultaat hiervan is ons oplaadpunt net zo klein als uw lunchdoos.

1st oplaadpunt klein

Customisation

Wilt u dat het oplaadpunt de door u gekozen kleur krijgt?

Wij denken met u mee en zijn in staat om onze oplaadpunten te personaliseren naar uw wensen.

Wilt u meer te weten komen over onze producten of wilt u advies op maat?
Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

Offerte op maat

Vraag een offerte op maat aan bij één van onze adviseurs.

Schouwing op locatie

De schouwer komt langs op locatie. Hier word bekeken en besproken hoe de installatie zal plaatsvinden en of de situatie is zoals verwacht.

Installatie

Aan de hand van het schouwingsrapport wordt de afspraak ingepland voor het plaatsen van uw Cube('s).