logo

1st in Charge

Neem contact met ons op Wilt u meer te weten komen over onze producten of wilt u advies op maat? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

+31 (0)88-0110297

info@1stincharge.com

 

Particulier laden

Oplaadpunt voor uw elektrische auto thuis

Met de Cube van F1RST kunt u uw elektrische auto gemakkelijk en veilig thuis opladen.
Onafhankelijk van openbare laadpunten, de Cube is geschikt voor het opladen van iedere elektrische auto.

Onbezorgd dynamisch laden – geen extra groep benodigd!

Door uw auto thuis op te laden hoeft u in principe nooit meer een openbaar laadpunt te bezoeken. Wanneer u slaapt kan uw auto opladen en de volgende ochtend bent u klaar voor uw volgende reis.

 

De laadoplossing bestaat uit 2 delen. Het eerste deel is de Cube waar u fysiek de laadkabel in aansluit. Het tweede deel is het intelligente systeem, de EVI (Electronical Vehicle Intelligence).

 

Met EVI wordt de krachtstroom verdeeld over de huishoudelijke apparaten en de Cube. Wanneer de wasmachine, de oven en de Cube tegelijkertijd gebruikt worden verdeelt EVI de stroom die op dat moment nog beschikbaar is naar uw auto. Hierdoor heeft u geen onnodig hoge (extra) kosten voor het aanmaken van een extra groep.

 

In de thuissituatie installeren we de EVI in de meterkast. De Cube is te installeren op een plek naar uw wensen. Het is een modulair systeem en op bijna alle ondergronden te plaatsen.
Bij installatie op de muur heeft u géén grondplaat nodig.

Dedicated laden

Bij dedicated laden gebruikt de Cube de stroom die beschikbaar wordt gegeven. Hierbij wordt er niet gemeten en verdeeld.
Dit is van toepassing wanneer er 1 gehele groep beschikbaar is voor het laden van de elektrische auto.

Modulair systeem

Wanneer er in uw huishouden meer dan één elektrische auto gereden wordt kan het gewenst zijn meerdere oplaadpunten te hebben. De Cube van F1RST is dan uw voordelige oplossing.

Wij zorgen dat er tot 100 Cube’s op één EVI aangesloten (kunnen) worden. Hierdoor kunt u gemakkelijk modulair uitbreiden zonder bij iedere laadaansluiting een nieuw energiedistributies systeem aan te kopen.

Customisation

De Cube is customizable in design & electronics. Wij denken met u mee en zijn in staat om onze oplaadpunten te personaliseren naar uw wensen. De Cube is op bijna alle ondergronden te plaatsen.

 

Daarnaast geloven wij dat de grootte er wel toe doet. Als resultaat hiervan is ons oplaadpunt net zo klein als uw lunchdoos.

 

De Cube heeft een gebruiksvriendelijke user interface. De user interface is gecreëerd met o.a. LED-verlichting welke zorgt voor een laag stroomverbruik. Dit alles als bijdrage aan de toekomst van duurzame mobiliteit!

Fair pricing op gebruik

Self embedded

100% Nederlands: Uniek eigen ontwikkeling

Gebruiksvriendelijk

Customizable in design & electronics

Modulair uit te breiden

Volledig programma

F1RST biedt een volledig programma: wij produceren, leveren en installeren de Cube’s én wij verzorgen de data-afhandeling en de benodigde verrekeningen met de leveranciers.

De Cube kan worden geleverd met een laadkabel op maat. Afgestemd op uw locatie met de gewenste kabellengte en geschikte type stekker.

Fair pricing

Bij F1RST betaalt u voor wat u ook daadwerkelijk verbruikt. In tegenstelling tot andere aanbieders berekenen wij geen extra kosten over uw geladen kW.

On the palm of your hand

Wij geloven dat de grootte er wel toe doet. Als resultaat hiervan is ons oplaadpunt net zo klein als uw lunchdoos.

1st oplaadpunt klein
1st subsidie laadpaal elektrische auto

Subsidie

Een groot aantal gemeenten en andere Nederlandse overheidsinstellingen bevorderen elektrisch rijden via verschillende subsidies en regelingen voor zowel elektrische voertuigen als laadpunten. Het beleid is afhankelijk van uw gemeente, zo kunnen in veel gemeenten gratis openbare laadpalen aangevraagd worden indien men niet beschikt over een eigen parkeerterrein.