logo

F1RST BV

Neem contact met ons op
Wilt u meer te weten komen over onze producten of wilt u advies op maat? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

Tel. +31 (0)88-0110297 / Whatsapp +31 (0)88-0110295

info@f1rst.nl

 

Particulier laden

Particulier oplaadpunt voor uw elektrische auto

Geniet van de luxe van een laadpaal aan huis.

Met de F1RST Cube voor particulier gebruik kunt u uw elektrische auto gemakkelijk en veilig aan huis opladen!

Onbezorgd dynamisch laden

Vanaf  nu hoeft u nooit meer een openbaar oplaadpunt te zoeken. Mits u er natuurlijk voor kiest een Cube aan huis te laten installeren! Terwijl u slaapt wordt uw auto opgeladen en is de volgende ochtend klaar voor gebruik.

In combinatie met de slimme koppelingen van het EVI systeem wordt de nodige elektriciteit ook nog eens optimaal verdeeld over al uw huishoudelijke apparaten en de F1RST Cube. Wel zo handig!

 

De laadoplossing van F1rst bestaat uit twee delen. Het eerste gedeelte is de Cube waar u de laadkabel op aansluit. Het tweede gedeelte is het intelligente deel van ons systeem: de EVI (Electronical Vehicle Intelligence).

EVI heeft alles door

EVI zorgt ervoor dat de krachtstroom netjes verdeeld wordt over uw huishoudelijke apparaten en de Cube. Wanneer de wasmachine, de oven en de Cube tegelijkertijd gebruikt worden verdeelt EVI de stroom die op dat moment nog beschikbaar is naar uw auto.

Meer informatie aanvragen
particulier cube f1rst

Wanneer u kiest voor particulier gebruik van de F1RST laadoplossingen, installeren we de EVI in uw meterkast. De Cube is vrijwel overal te installeren, we plaatsen deze dus altijd op een plek die voor u wenselijk is.

Het is modulaire systeem kunnen we op bijna alle ondergronden te plaatsen en installeert u liever aan de wand? Dan heeft u niet eens een grondplaat nodig!

Naar wens te moduleren

Wordt er in uw huishouden in meer dan één elektrische auto gereden? Dan kan het zomaar zijn dat u meerdere laadpunten rondom uw woning wenst.

 

Cube van F1RST is dé oplossing doordat u aan huis tot wel 4 Cube’s op één EVI kunt aansluiten, zakelijk zijn dat er zelfs 100! Uitbreiden is zo dus heel gemakkelijk en voordelig doordat u niet bij iedere laadaansluiting een nieuw energiedistributie systeem hoeft aan te schaffen.

Dedicated particulier laden

Bij het dedicated laden gebruikt de Cube stroom die beschikbaar wordt gegeven. Hierbij wordt er dus niet gemeten en verdeeld zoals de EVI voor Cube’s inricht. Deze manier van laden is van toepassing wanneer er een gehele groep beschikbaar is voor het laten van de elektrische auto.

cube particulier
cube particulier

Toegankelijk en customized

De Cube van F1RST is zeer toegankelijk door de gebruiksvriendelijke user interface. Deze is gecreëerd met o.a. LED-verlichting dat zorgt voor een laag stroomverbruik. Zo dragen wij in brede zin bij aan de toekomst van duurzame mobiliteit!

 

Ook denken wij graag met u en uw wensen mee. Zo kunnen wij onze Cube’s bijvoorbeeld geheel personaliseren, denk aan kleur en manier van ophangen.

 

En jawel: size does matter! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat dit de usability van onze producten verbeterd. Als resultaat hiervan is ons oplaadpunt net zo klein als uw lunchdoos en past hij perfect in de palm van uw hand!

Afrekening naar gebruik

Slimme systemen

100% Nederlands

Gebruiksvriendelijk & toegankelijk

Naar wens te personaliseren

Tot wel 100 punten uit te breiden

Van A tot Z geregeld

F1RST is er om u volledig te ontzorgen E-Mobility. Daarom bieden wij ook een volledig programma aan. F1RST produceert, levert en installeert de producten en zorgt voor de data-afhandeling en benodigde verrekeningen met leveranciers.

Wist u dat we de Cube ook kunnen leveren met een laadkabel op maat. Deze stemmen we af op uw locatie om zo de gewenste kabellengte en geschikte type stekker te selecteren.

Meer informatie aanvragen
particulier cube f1rst
cube f1rst laadsysteem particulier

Bij ons betaalt u naar gebruik

In tegenstelling tot andere aanbieders berekenen wij geen extra kosten over uw geladen Kw. Bij F1RST betaalt u alleen voor wat u ook daadwerkelijk verbruikt.

Passend in de palm van uw hand

Because size does matter! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat dit de usability van onze producten verbeterd. Als resultaat hiervan is ons oplaadpunt net zo klein als uw lunchdoos en past hij perfect in de palm van uw hand!

1st oplaadpunt klein particulier
1st subsidie laadpaal elektrische auto particulier

Subsidie particulier mogelijk

Een groot aantal gemeenten en Nederlandse overheidsinstellingen bevorderen elektrisch rijden via diverse subsidies en regelingen voor zowel elektrische voertuigen als bijbehorende oplaadpunten. Het beleid is afhankelijk van uw gemeente, zo kunnen in veel gemeenten gratis openbare laadpalen aangevraagd worden indien men niet beschikt over een eigen parkeerterrein. Wij denken graag met u mee!