logo

F1RST BV

Neem contact met ons op
Wilt u meer te weten komen over onze producten of wilt u advies op maat? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

Tel. +31 (0)88-0110297 / Whatsapp +31 (0)88-0110295

info@f1rst.nl

 

Over F1RST

Innovatie F1RST

Naast dat innovatie een grote role rol speelt bij F1RST, is het onze missie om elektrisch laden voor onze klanten zo eenvoudig en rendabel mogelijk te maken. Omdat we dat belangrijk vinden!

Dit doen we door innovatieve en slimme laaddiensten te ontwikkelen voor het bouwen van de beste infrastructuur voor elektrisch laden. In eigen beheer, 100% Nederlands en getest onder de hoogste kwaliteitswaarden.

Meer over Cube

Trots op ons product

 

F1RST is de trotse ontwikkelaar van de F1RST Cube. Dit unieke laadsysteem wordt door hoogvliegers in innovatie zoals Jumbo Supermarkten, DAVO Autogroep en Wittebrug gebruikt om duurzaam en rendabel te ondernemen.

 

De drijvende kracht achter onze unieke laadstroomoplossing is onze gespecialiseerde research en development afdeling gevestigd op het High Tech Campus in Eindhoven. Hier wordt onze hardware en software ontwikkeld waardoor wij volledig in eigen beheer verantwoordelijk zijn voor de productontwikkeling en design. Dankzij onze vakmensen op de assemblage afdeling in Nieuwegein kunnen we voor perfecte afwerking van het afgesproken eindproduct leveren. Daar worden we blij van!

Productspecificaties

Meer weten over onze producten of een advies op maat ontvangen?
Neem direct contact op met onze adviseurs!