logo

1st in Charge

Neem contact met ons op Wilt u meer te weten komen over onze producten of wilt u advies op maat? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

+31 (0)88-0110297

info@1stincharge.com

 

Investeerders

Investeer nu mee in F1RST

Kortlopende obligaties met extra booster bonus 10%

De F1RST Cube is een uniek eigen ontwikkeling en 100% Nederlands.
Elektrisch laden heeft de toekomst. De eerste grote klanten hebben hun orders geplaatst.
Nu investeren betekent groei realiseren.

Uw kortlopende obligatie geeft F1RST een boost

Uw Booster-Obligatie helpt onze lancering.

  • 5% Booster-vergoeding bij aflossing van uw Booster-obligatie
  • Korte looptijd (verwachting 6 maanden)
  • 5% Bonus bij een swap naar onze Direct-obligatie met 7% rente (rente en aflossing in 20 kwartalen)

 

De F1RST Booster-obligatie is een kortlopende lening die wordt afgelost door de langlopende obligatie campagne van 1st die al in april 2019 start.

Exclusief, tijdelijk en beperkt aanbod

Inschrijving en storting op de F1RST Booster-Obligatie is uitsluitend op invitatie van het bestuur van F1RST.

 

Het doelbedrag van de Booster-obligatie is € 35.000,-. Het maximum aan inschrijvingen is beperkt tot € 50.000,-. Inschrijving geschiedt op basis van volgorde van inschrijving en volstorting. De Booster-obligatie voorwaarden kunt u downloaden onder het kopje Documentatie onderaan deze pagina.

Essentiële beleggingsinformatie

Essentiële beleggersinformatie is informatie die u in ieder geval nodig heeft om een weloverwogen besluit te kunnen nemen. Bij deze belegging hoort een wettelijk informatiedocument (Memorandum) en informatie over o.a. de risico’s, de zekerheden en garanties, de voorwaarden van de Obligatie, de fiscale behandeling en de huidige financiële situatie van het bedrijf.

 

Vrijstelling Prospectusplicht betekent dat er een vrijstelling geldt en dat dit beleggingsaanbod niet onder het toezicht van de AFM valt. We spreken dan van een vrijgestelde belegging. Een belegging is bijvoorbeeld vrijgesteld als alle beleggers gezamenlijk in totaal maximaal €5 miljoen in de belegging kunnen investeren binnen een periode van 12 maanden.