logo

1st in Charge

Neem contact met ons op Wilt u meer te weten komen over onze producten of wilt u advies op maat? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

+31 (0)88-0110297

info@1stincharge.com

 

Installatie

U heeft een Cube gekocht, en dan?

F1RST & DMI E-TECHNIEK

Bij ons heeft u zelf de keuze met betrekking tot de installatie van het product. Zo kunt u bij 1st in charge ervoor kiezen om dit door uw huisinstallateur uit te laten voeren, door onze externe aannemer de BAM of zelfs door ons eigen installatie team. Ons zuster bedrijf DMI E-Techniek is gespecialiseerd in elektrotechniek, dit betekend dat u met DMI E-Techniek niet alleen een erkende installateur in huis haalt, maar vooral ook één met een specialisatie richting E-Mobility.

 

Dus van printplaat in de Cube tot de installatie, wij maken en voeren alles uit in eigen beheer. Dat maakt ons het meest Nederlandse laad product voor uw mobiliteit wensen.

Installatie

U heeft een EV laadsysteem gekocht en wilt graag een offerte voor de installatie hiervan? Neem contact met ons op via onderstaand formulier en één van onze collega's neemt dezelfde dag nog contact op (tot 19.00).

Onderhoud & Service

Uw systeem heeft onderhoud en/of service nodig nog voor de interval tijd is verlopen. Geen probleem, neem contact met ons op via onderstaand formulier. Onze planning zorgt ervoor dat uw afspraak zo snel mogelijk wordt ingepland.

24/7 service

U wilt uw elektrische auto laden en u heeft hulp nodig? Of heeft u hulp nodig bij het stoppen met het laden van uw elektrische auto? Wij zijn in geval van nood 24/7 bereikbaar.

Contactformulier installatie
Aanhef
Dhr.Mevr.
Uw naam
Uw emailadres

Uw telefoonnummer
Uw categorie
ParticulierZakelijk

Ik ben geïnteresseerd in
Meer informatie over installatieMeer informatie over onderhoud en serviceAfspraak inplannen

Opmerkingen