logo

F1RST BV

Neem contact met ons op
Wilt u meer te weten komen over onze producten of wilt u advies op maat? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

Tel. +31 (0)88-0110297 / Whatsapp +31 (0)88-0110295

info@f1rst.nl

 

Cube

Uniek in zijn soort: de F1rst Cube

De F1RST Cube is anders dan andere oplaadsystemen die u wellicht kent. De meeste van deze systemen zijn namelijk zodanig ingericht dat er per krachtstroomaansluiting één laadsysteem wordt gecreëerd. U heeft dan bij ieder nieuw laadpunt een nieuwe bron nodig.

Bij de F1RST Cube is dat absoluut niet geval! Dankzij ons unieke ontwerp kunt u zakelijk tot wel 100 Cube’s op één basis aansluiten en heeft u de mogelijkheid om particulier 4 Cube’s te koppelen. Op die manier kunt u het hoogst mogelijke rendement uit uw laadsystemen halen.

Cube voor duurzaamheid

De toekomst telt dubbel bij F1RST. We hebben nog zo lang te gaan! Daarom hebben wij het design van de Cube zo duurzaam mogelijk ingericht.

Uiteraard is het feit dat u meerdere Cube’s kunt clusteren als een eerste stap. Maar gecombineerd met onze gebruiksvriendelijke userinterface (met o.a. LED-verlichting) zorgen wij dat het stroomverbruik zo laag mogelijk en efficiënt blijft. Want duurzame mobiliteit, dat is waar we het voor doen!

Offerte aanvragen
zakelijk laden cube f1rst laadpalen
cube f1rst laadpalen

Hoe werkt het?

EVI is de basis van het gehele laadsysteem. Met EVI wordt de krachtstroom verdeeld over alle Cube’s. Door de slimmigheidjes die wij in EVI hebben gestopt wordt de krachtstroom van de Cube waarvan de elektrische auto al volledig is opgeladen doorgestuurd naar de overige Cube’s. Zo behaalt u een optimaal rendement over uw oplaadpunten.

Ook voor particulier gebruik

Ook thuis kunt u onbezorgd dynamisch laden met Cube. Zo gebruikt een Cube bijvoorbeeld altijd de stroom die beschikbaar is. Dus wanneer u de wasmachine, de oven en de Cube tegelijkertijd gebruikt, verdeelt EVI de stroom die op dat moment beschikbaar is.

Zo heeft u op iedere plek in huis en bij uw elektrische auto altijd voldoende power om dit tegelijk te gebruiken. Plus: op het thuissysteem kunt u tot wel 4 Cubes aansluiten!

Meer over particulier laden
Het slimme F1rst laadsysteem

Het slimme systeem van F1rst bestaat uit een basis: EVI, dat staat voor Electronical Vehicle Intelligence, en de Cube: het directe oplaadpunt. Op één EVI kunt u tot wel 100 Cube’s aansluiten. Beide producten zijn per stuk verkrijgbaar en ze ver uit te breiden als u maar wenst.

 

Kiest u zakelijk voor de laadoplossingen van F1RST? Dan plaatsen wij de EVI op een plaats naar keuze. Mogen wij bij u thuis aan de slag? Dan wordt de EVI in uw meterkast geplaatst. De bijbehorende Cube (of mix. 4 Cubes aan huis) plaatsen wij op een plek naar uw voorkeur. We kunnen het systeem op vrijwel iedere ondergrond of aan de wand bevestigen. Kan het niet op de wand? Dan kunt u gebruik maken van de handige grondplaat!

Advies op maat ontvangen
cube f1rst laadsysteem particulier

Cube fair pricing

In tegenstelling tot andere aanbieders berekenen wij geen extra kosten over uw geladen Kw. Bij F1RST betaalt u alleen voor wat u ook daadwerkelijk verbruikt.

Passend in de palm van uw hand

Because size does matter! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat dit de usability van onze producten verbeterd. Als resultaat hiervan is ons oplaadpunt net zo klein als uw lunchdoos en past hij perfect in de palm van uw hand!

cube f1rst laadsysteem
cube f1rst laadsysteem

Naar wens te personaliseren

Heeft u liever een andere kleur oplaadpunt? Of kiest u voor verschillende kleuren? Het kan allemaal! Wij denken met u mee en zijn in staat om onze oplaadpunten te personaliseren naar uw wensen.

Offerte op maat

Bij F1RST ontvangt u altijd een offerte op maat. Ieder F1RST laadsysteem verdient eigen aandacht, net als uw persoonlijke laadwensen. Uw wensen zijn de groene draad voor onze adviseurs.

Situatie op locatie

Onze specialist komt bij u langs op locatie. Daar wordt bekeken welke opstelling het beste bij uw situatie past. U weet dan ook direct waar u aan toe bent qua kosten en aanpak.

Snelle installatie

Nadat onze specialist zijn bezichtiging heeft afgerond koppelt hij de ideale situatie door naar onze binnendienst. Zij nemen contact met u op om een afspraak voor installatie te maken.

Meer weten over onze producten of een advies op maat ontvangen? Neem direct contact op met onze adviseurs!