logo

1st in Charge

Neem contact met ons op Wilt u meer te weten komen over onze producten of wilt u advies op maat? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

+31 (0)88-0110297

info@1stincharge.com

 

Cube

Cube: Uniek oplaadpunt

De meeste systemen zijn namelijk zodanig ingericht dat er per krachtstroomaansluiting één laadsysteem wordt gecreëerd.
Dat is bij ons ontworpen systeem dus anders!

Wij zorgen dat er tot 100 Cube’s op één intern embedded energiedistributiesysteem aangesloten (kunnen) worden, waardoor er een beter rendement uit de laadsystemen gehaald wordt door de op te laden auto’s.

Dit, in combinatie met de gebruiksvriendelijke userinterface – gecreëerd met o.a. LED-verlichting – zorgt dat het stroomverbruik laag en efficiënt is. Dit alles als bijdrage aan de toekomst van duurzame mobiliteit!

Stroomverdeling oplaadpunt

Met EVI wordt de krachtstroom verdeeld over de Cube’s. Zo wordt de krachtstroom van de Cube waarvan de elektrische auto al volledig is opgeladen doorgestuurd naar de overige Cube’s. Zo behaalt u een optimaal rendement over uw oplaadpunten.

 

Maar ook thuis kunt u onbezorgd dynamisch laden doordat de Cube de stroom gebruikt die beschikbaar is. Wanneer u de wasmachine, de oven en de Cube tegelijkertijd wilt gebruiken verdeelt EVI de stroom die u op dat moment nog beschikbaar heeft naar uw elektrische auto.

Het systeem

Ons systeem is opgebouwd uit een EVI (Electronical Vehicle Intelligence) en de Cube (het oplaadpunt). Wij kunnen één EVI plaatsen, waarop tot 100 Cube’s aangesloten kunnen worden.

 

In de zakelijke markt plaatsen wij de EVI op de gewenste plek. In de thuissituatie plaatsen we de EVI in de meterkast. De Cube’s zijn te plaatsen op een plek naar uw wensen. Het is een modulair systeem en op bijna alle ondergronden te plaatsen. Bij plaatsing op de muur heeft u géén grondplaat nodig.

 

De EVI en Cube zijn verkrijgbaar per stuk en uitbreidbaar tot wat u wenst.

Fair pricing

Bij 1st betaalt u voor wat u ook daadwerkelijk verbruikt. In tegenstelling tot andere aanbieders berekenen wij geen extra kosten over uw geladen Kw.

On the palm of your hand

Wij geloven dat de grootte er wel toe doet. Als resultaat hiervan is ons oplaadpunt net zo klein als uw lunchdoos.

Customisation

Wilt u dat het oplaadpunt de door u gekozen kleur krijgt?

Wij denken met u mee en zijn in staat om onze oplaadpunten te personaliseren naar uw wensen.

Offerte op maat

Vraag een offerte op maat aan bij één van onze adviseurs.

Schouwing op locatie

De schouwer komt langs op locatie. Hier word bekeken en besproken hoe de installatie zal plaatsvinden en of de situatie is zoals verwacht.

Installatie

Aan de hand van het schouwingsrapport wordt de afspraak ingepland voor het plaatsen van uw Cube('s).

Wilt u meer te weten komen over onze producten of wilt u advies op maat?
Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.